10. Beauty Without Cruelty ja Paul Mitchell

Animalian haasteen innoittamana esittelen kosmetiikkaa ja hiustuotteita. Beauty Without Crueltyn tuotteet ovat kaikki ja Paul Mitchellin tuotteista valtaosa on vegaanisia. Ja toki eläinkokeilla testaamattomia.

Beauty Without Cruelty (=BWC)

BWC on edullisehko mutta mielestäni keskilaadukas kosmetiikkasarja. Olen testannut näiltä ripsiväriä, meikkivoidetta, puuteria, huulipuikkoa ja kynsilakkaa. Näistä suosittelisin kaikkea muuta paitsi meikkivoidetta, joka oli kamalan hajuista, öljyisää ja varisevaa (niin, en tajua, miten noin öljyinen _voide_ voi varista!). Nykyään käytän lähes poikkeuksetta mineraalimeikkituotteita, joten meikkivoiteiden kanssa lutraaminen on onneksi jäänyt.

fullvolume

BWC:n ripsiväri on ainakin ennen uudistusta toiminut minulla (edelleen vanha menossa), sillä inhoan klimppiintyviä hämähäkinseittiripsiä, joita monet tahmaripsarit tuottavat. BWC levittyy tasaisesti ja lähinnä värjää ripset, mikä on toivottu ominaisuus, sillä en kaipaa ”volyymia” räpsyttimiini. Uudesta koostumuksesta en osaa itse antaa arviota, mutta väri on kuulemma tönkömpää.

BWC:n oranssi huulipuna on ollut kivan väristä ja hyvin pysyvää ja kynsilakat ovat tuntuneet laadukkailta ja kestäviltä.

Paul Mitchell

Kampaamotuotteena Paul Mitchell on hintansa arvoinen (kannattaa ostaa silloin kun nämä ovat tarjouksessa, eli luokkaa 12 €/purkki). Käytän kosteuttavia shampoota ja hoitoainetta, jotka eivät tuoksu (tai ainakaan pahalta) ja tuntuvat pitävän tukan hyvännäköisenä. Pyöräilen päivittäin, joten tykkään pestä tukkaani usein. Kypärä kuluttaa hiuksia, joten näillä on kuivuus ja katkeilevuus pysynyt jossain määrin kurissa.

InsMoistDailySham

Jätä kommentti